De online self-assessment suite

Het vermogen van een managementsysteem om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen, is afhankelijk van hoe goed het is ontworpen, geïmplementeerd en verbeterd. De online self-assessment suite van DNV helpt u om uw eigen begrip van een gekozen norm en de daadwerkelijke gereedheid van uw managementsysteem te meten. De suite genereert op basis van de self-assessment een grondig rapport met kwantitatieve scores die duidelijk maken wat goed werkt en welke tekortkomingen verbetering behoeven.

De self-assessment suite bestrijkt alle cruciale managementsysteemnormen, van kwaliteit en milieu tot voedselveiligheid. Deze suite is gebaseerd op de normkennis, auditexpertise en gegevens van onze deskundigen. U verwerft diepgaand inzicht in uw mate van beheersing en ontdekt waar u staat ten opzichte van de norm en op welke verbeteringen u uw inspanningen kunt richten.

Vraag uw online self-assessment aan (Engelstalig) > 

Hoe werkt het?

Per norm is er een self-assessment met een aantal vragen waarop u uzelf kunt beoordelen. Sommige self-assessments zijn uitgebreid, maar u kunt het assessment op elk moment pauzeren om op een later moment verder te gaan waar u gebleven bent. 

Zodra u klaar bent, gegenereert de tool een rapport met een gedetailleerde score, die u inzicht biedt in uw kennis of prestaties en uw mate van beheersing.

Voortdurend verbeteren van uw managementsysteem

De evaluatie laat zien waar er tekortkomingen bestaan en waar er verbeteringen nodig zijn. Stel een nulmeting op en benchmark verschillende locaties intern. De self-assessment biedt een effici├źnte, gestructureerde aanpak bij de voorbereiding van een certificatie-audit of dient als een effectief hulpmiddel om op elk moment continue verbetering te stimuleren. Omdat het mogelijk is om kwantitatieve doelen te stellen voor specifieke gebieden, kunt u regelmatig de voortgang en de mate van controle meten. Dit stelt u en uw organisatie in staat om de prestaties van uw managementsysteem voortdurend te meten en te verbeteren.

Zet uw kennis om in actie

De self-assessment is ook ontwikkeld om uw individuele leerproces te ondersteunen. Klanten worden aangemoedigd het leerproces uit te breiden tot de werkvloer. Zo profiteren zij optimaal van de geautomatiseerde feedback van de tool en kunnen de resultaten van de evaluatie meteen naadloos in hun organisatie toepassen.

Een totaal traject

De self-assessment suite maakt deel uit van onze reeks digitale tools die is ontwikkeld om tijdens het hele trainings- en certificeringstraject waarde toe te voegen. Of het nu gaat om trainingen en voorbereidingen voor uw eerste audit of om het verbeteren van uw managementsysteem en de instandhouding van uw certificering, ons uitgebreide aanbod omvat altijd onze technische expertise, risicogerichte aanpak en digitale tools.

Vraag hier uw online self-assessment aan (Engelstalig) > 

*Na uw aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een welkomstmail waarna u toegang heeft tot het self-assessment.

Meer achtergrond informatie?

Lees het nieuwsbericht over de self-assessment suite hier.