Maak kennis met Marleen Opsomer, onze Business Leader Belgium

Marleen Opsommer

Marleen Opsomer

Dit is Marleen Opsomer, onze Business Leader Belgium. Marleen is sinds 2017 werkzaam voor DNV en heeft hiervoor al 10 jaar in de certificatiewereld gewerkt. 

Marleen opereert samen met een hecht team vanuit België waar service en klantgerichtheid op nummer één staan. Het team doet er alles aan om u snel verder te helpen en snel te reageren op uw vragen.

Marleen geeft organisaties die voor het eerst een certificatietraject willen starten altijd mee dat een goede begeleiding tijdens het certificeringstraject erg belangrijk is. Hiervoor kunnen organisaties een consultant inschakelen. Daarbij vindt Marleen dat organisaties de waarde van een audit niet mogen onderschatten. “DNV denkt mee met de klant, zo ook tijdens het auditeren. Een audit is erg waardevol in het proces van continue verbetering.” Ook geeft zij aan dat een goed geïmplementeerd managementsysteem voornamelijk een werkinstrument is om de kwaliteit van de interne organisatie te verbeteren. “Keep it short and simple!”

Contact opnemen met Marleen? 

U kunt bij Marleen terecht voor al uw vragen aangaande certificering en training in België. Wist u dat vanaf 2022 veel van onze trainingen ook in Antwerpen worden gegeven?  

U kunt vrijblijvend contact opnemen met Marleen via de onderstaande contactgegevens, ook wanneer u elders gecertificeerd bent en ergens tegenaan loopt. 

Contactgegevens: 

Telefoonnummer: +32476580131  

E-mailadres: marleen.opsomer@dnv.com

LinkedIn profiel Marleen Opsomer