Food and beverage

De GFSI Conferentie

Food Safety Culture

Ontmoet DNV op de 2023-editie van de Global Food Safety Conference met het thema: 'Delivering Safe Food in Turbulent Times: The Need for Agility & Resilience'.

De jaarlijkse GFSI-conferentie brengt honderden belanghebbenden in de voedings- en drankenindustrie van over de hele wereld bijeen. De vorige editie in Barcelona bevestigde opnieuw de kracht en de voortdurende collectieve inzet van de gemeenschap bij het aanpakken van de uitdagingen in de branche.

Klimaatverandering, geopolitieke crisis en de verstoring van de voedselvoorzieningsketens hebben de toegang tot veilig voedsel en de beschikbaarheid hiervan over de hele wereld aanzienlijk beïnvloed.

Sluit u aan bij Stefano Crea, Global Market & Industries Director bij DNV, voor een sessie waarin we ingaan op de kritieke risico's waarmee voedingsmiddelen- en drankenbedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd en hoe de best presterende organisaties deze risico's beperken. Hij zal inzichten delen uit de ViewPoint-enquêtes en Lumina™-benchmarkingstool van DNV over wat organisaties als de grootste zorgen zien, waar hun bijbehorende managementsysteem het vaakst tekortschiet en welke acties de best presterende organisaties implementeren om de tekortkomingen te verhelpen. 

We hopen u te ontmoeten!

Waar:

Atlanta, GA, USA

Wanneer:

24 april - 27 april 2023

Add to calendar 2023/04/24 09:00 2023/04/27 18:00 De GFSI Conferentie Ontmoet DNV op de 2023-editie van de Global Food Safety Conference met het thema: 'Delivering Safe Food in Turbulent Times: The Need for Agility & Resilience'.
https://www.dnv.be/events/de-gfsi-conferentie-237792
This only adds the event to your calendar, please remember to register for this event.
false YYYY/MM/DD akeGphYOczrmtQTfhmEQ22349

Website:

https://mygfsi.com/events/gfsi-conference/

De jaarlijkse GFSI-conferentie brengt honderden belanghebbenden in de voedings- en drankenindustrie van over de hele wereld bijeen. De vorige editie in Barcelona bevestigde opnieuw de kracht en de voortdurende collectieve inzet van de gemeenschap bij het aanpakken van de uitdagingen in de branche.

Klimaatverandering, geopolitieke crisis en de verstoring van de voedselvoorzieningsketens hebben de toegang tot veilig voedsel en de beschikbaarheid hiervan over de hele wereld aanzienlijk beïnvloed.

Sluit u aan bij Stefano Crea, Global Market & Industries Director bij DNV, voor een sessie waarin we ingaan op de kritieke risico's waarmee voedingsmiddelen- en drankenbedrijven tegenwoordig worden geconfronteerd en hoe de best presterende organisaties deze risico's beperken. Hij zal inzichten delen uit de ViewPoint-enquêtes en Lumina™-benchmarkingstool van DNV over wat organisaties als de grootste zorgen zien, waar hun bijbehorende managementsysteem het vaakst tekortschiet en welke acties de best presterende organisaties implementeren om de tekortkomingen te verhelpen. 

We hopen u te ontmoeten!