Over DNV - Business Assurance

De DNV Group en Germanischer Lloyd zijn gefuseerd en vormen nu samen DNV. Hoewel de naam van uw certificerende instelling verandert, verandert er niets aan onze belofte en onze dienstverlening naar u als klant. We hopen dat onze nieuwe uitstraling u aanspreekt en nodigen u uit om meer over ons te lezen. DNV Business Assurance B.V. is onderdeel van DNV en is wanneer er aan accreditatie wordt gerefereerd, het geaccrediteerde onderdeel in België.

Als certificerende instelling spelen we een toonaangevende internationale rol. We helpen organisaties overal ter wereld om de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketen te optimaliseren door middel van certificering, verificatie, assessment en training. Business Assurance telt wereldwijd 2.000 medewerkers. Wij helpen onze klanten duurzame bedrijfsprestaties te realiseren en vertrouwen op te bouwen bij hun stakeholders. Onze focus ligt daarbij altijd op de toekomst. Uw toekomst is immers ook onze zorg.

DNV wordt gedreven door de doelstelling leven, eigendommen en het milieu te beschermen. Vanuit deze doelstelling helpen wij organisaties de veiligheid en duurzaamheid van hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Door het bundelen van onze toonaangevende technische en operationele expertise met risicomethodieken en diepgaande sectorexpertise stellen we onze klanten in staat vol vertrouwen de juiste beslissingen en acties te nemen. Als bedrijf investeren we voortdurend in onderzoek en in partnerships gericht op innovatie. Hierdoor kunnen we onze klanten en de samenleving nieuwe operationele en technologische inzichten blijven bieden. Sinds onze oprichting in 1864 hebben we ons ontwikkeld tot een organisatie van wereldformaat. We zijn actief in meer dan 100 landen en beschikken over 16.000 medewerkers die onze klanten overal ter wereld helpen de wereld veiliger, slimmer en duurzamer te maken.

Over Business Assurance

Als certificerende instelling hebben we wereldwijd ruim 70.000 certificaten afgegeven. We staan dan ook bekend om onze sterke betrokkenheid bij veiligheid, kwaliteit en milieuzorg. We zijn sinds jaar en dag ‘preferred partner’ op het gebied van certificering, zowel voor tal van Fortune 500-bedrijven als voor mkb-bedrijven.

Ons uitgebreide netwerk van lokale vestigingen, onze kennis en ervaring opgedaan in sectoren wereldwijd en onze erkende technische deskundigheid maken ons tot een ideale partner voor organisaties in alle sectoren. We helpen onze klanten waarde te creëren bij het inspelen op economische, maatschappelijke en milieugerelateerde behoeften in de wereld om hen heen.

Met onze diensten op het gebied van certificering, verificatie, assessment en training helpen we onze klanten om de prestaties van hun organisatie, producten, medewerkers, faciliteiten en toeleveringsketen te optimaliseren. We werken voor organisaties in de meeste sectoren en voor een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande merken. In praktijk betekent dit dat we vrijwel overal actief zijn.

Onze belangrijkste diensten zijn:

  • Certificering van managementsystemen 
  • Supply Chain Management 
  • TIC - Testen, Inspecteren, Certificeren
  • Verificatie 
  • Persoonscertificering 
  • Product certificering
  • Training
  • Assessments

We nemen de kwaliteit en integriteit van onze medewerkers en onze dienstverlening naar onze klanten uiterst serieus. Bij de samenwerking met onze klanten richten we ons we niet alleen op hun uitdagingen van vandaag, maar kijken we ook met een bredere blik naar de toekomst. Onze strategie is gericht op het integreren van “Duurzaamheid in alles wat we doen”. Wij realiseren deze strategie door de diensten die we leveren, zowel vandaag als in de toekomst. Hiermee geven we uiting aan de visie van DNV op een veilige en duurzame toekomst. Elke dag weer helpen we onze klanten bij het realiseren van duurzame bedrijfsprestaties en het opbouwen van vertrouwen bij stakeholders. Zo maken we de wereld elke dag weer een stukje veiliger, slimmer en duurzamer.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Normkennis en auditor trainingen

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm te implemeteren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Whitepapers

Download kosteloos onze whitepapers.

 

Klantenportaal

In ons klantenportaal kunt u o.a. beeldmerken downloaden, uw audit voorbereiden en prestatiebenchmarks maken

 

Lijst gecertificeerde organisaties

In deze lijst vindt u geldige certificaten voor managementsystemen, zowel op wereldwijd als lokaal niveau

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons