Het DNV klantenportaal Veracity

In het klantenportaal Veracity kunt u met behulp van de eCertMark tool eenvoudig certificatiebeeldmerken downloaden. eAdvantage geeft u inzicht in al uw auditgegevens, ook zijn uw certificaten hier altijd beschikbaar en kunt u het planningsproces inzien. Daarnaast biedt Lumina een betrouwbare benchmark waarin u uw organisatie kunt vergelijken met duizenden gecertificeerde organisaties wereldwijd in dezelfde branche.

 

In het klantenportaal van DNV kunt u eenvoudig uw beeldmerken downloaden, heeft u direct inzicht in al uw auditgegevens en kunt u prestatiebenchmarks maken.

DNV heeft het online klantenportaal Veracity ontwikkeld om direct en digitaal toegang te geven tot informatie die voor u als klant het meest belangrijk is. We verbeteren het klantenportaal continue en breiden het steeds uit met nieuwe tools.

Wat biedt het klantenportaal?

Het portaal biedt u o.a. de volgende mogelijkheden:  

  • De mogelijkheid om uw beeldmerken te downloaden via eCertMark
  • Direct inzicht in al uw auditgegevens met eAdvantage
  • Betrouwbare benchmarks in Lumina™
  • Ga verder dan alleen naleving van de normeisen met Boost My Audit

CertMark

Via de eCertMark tool kunt u uw certificatiebeeldmerken downloaden. Door certificatiebeeldmerken te gebruiken, maakt u uw certificering extern aantoonbaar. U laat aan relevante partijen zien tegen welke norm u gecertificeerd bent. Gebruik maken van eCertMark? 

Zie hier hoe u eenvoudig de beeldmerken kunt downloaden. 

eAdvantage

Met eAdvantage heeft u eenvoudig en direct inzicht in al uw auditgegevens. In eAdvantage zijn uw certificaten digitaal beschikbaar, kunt u het planningsproces inzien en de auditbevindingen van de auditor direct beantwoorden. Meer weten over eAdvantage? 

Lees hier meer over eAdvantage en bekijk de video voor een uitleg over eAdvantage.

Lumina

Lumina™ is een prestatiebenchmarkingtool. Lumina analyseert relevante informatie uit auditbevindingen van duizenden gecertificeerde organisaties wereldwijd in dezelfde branche. Hierdoor kunt u uw organisatie vergelijken met andere organisaties op basis van meer dan 2,2 miljoen auditbevindingen. Meer weten over Lumina? 

Lees hier meer over Lumina en bekijk de video’s voor een uitleg over Lumina.

Boost My Audit

Focus uw audits op wat er het meest toe doet. Met Boost My Audit gaat u verder dan alleen naleving van de normeisen. De tool biedt uitgebreide checklists om de interne auditprocessen te begeleiden en organisaties te helpen bij de voorbereiding op de (externe) audits. Boost My Audit biedt meer dan 200 aandachtsgebieden, om er zeker van te zijn dat overal aan is gedacht. Meer weten over Boost My Audit? 

Lees hier meer over Boost My Audit.

Blockchaintoepassing

DNV en Deloitte zetten blockchaintechnologie in om de certificeringssector vooruit te helpen. Als eerste certificerende instelling heeft DNV alle certificaten opgeslagen met behulp van blockchaintechnologie. Alle certificaten zijn digitaal traceerbaar, gelabeld en opgeslagen in een besloten blockchain. De technologie blokkeert vervalste certificaten en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun certificaten transparant en veilig beschikbaar te stellen. 

Meld u kosteloos aan voor Veracity 

Klanten van DNV kunnen kosteloos gebruik maken van het klantenportaal Veracity. Klik hier om u te regristeren en krijg direct toegang. Klik hier om u te registeren en krijg direct toegang.

Geen klant van DNV? Maar toch een kijkje in het klantenportaal? 

Dat kan! Wanneer u geen klant bent van DNV maar wel een kijkje wilt nemen in ons klantenportaal, kunt u dit formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om ons klantenportaal aan u te laten zien.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Normkennis en auditor trainingen

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm te implemeteren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Whitepapers

Download kosteloos onze whitepapers.

 

Klantenportaal

In ons klantenportaal kunt u o.a. beeldmerken downloaden, uw audit voorbereiden en prestatiebenchmarks maken

 

Lijst gecertificeerde organisaties

In deze lijst vindt u geldige certificaten voor managementsystemen, zowel op wereldwijd als lokaal niveau

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.