DNV certificatiebeeldmerken

Het DNV klantenportaal Veracity

Hoe kunt u uw beeldmerken downloaden via het DNV klantenportaal?

Klik hier voor een uitleg inclusief afbeeldingen of lees de stappen hieronder.

 1. Log met uw inloggegevens in op het klantenportaal Veracity of maak een account aan 
 2. Klik bij “My Services” op de eCertMark tool 
 3. Staat eCertMark er niet tussen? Volg dan de volgende stappen: 
 • Klik op de button ‘Add Service +’ aan de rechterzijde.      
 • Zoek in de zoekbalk naar eCertMark     
 • Klik op de button eCertMark als u deze heeft gevonden     
 • Kies ‘Free Access’     
 • De Button is nu toegevoegd aan uw ‘Services’ 

Nu kunt u gebruikmaken van de tool om uw beeldmerken te downloaden. Hier heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende bestanden van het beeldmerk: .png, eps, kleur of zwart-wit. 

 

Let op:  Alleen het e-mailadres dat bij ons bekend is, heeft toegang tot het klantenportaal. Het kan zijn dat u een ander e-mailadres gebruikt waardoor er geen beeldmerken in eCertMark zichtbaar zijn. Mocht u om andere redenen de button 'eCertMark' of de beeldmerken niet zien, neem dan contact op met MarCom@dnv.com en vermeld uw organisatie en uw naam in de e-mail. Dan gaan wij u helpen.

Richtlijnen voor het gebruik van beeldmerken

Download hier de richtlijnen voor het juiste gebruik van uw beeldmerken.

Het beeldmerk plaatsen op uw website:

 1. Download het certificatiebeeldmerk en voeg de afbeelding toe aan uw website. 
 2. Kopieer de hyperlink die gekoppeld is aan de QR-code op uw certificaat. Deze ziet u door de QR-code te scannen en de link in de browser te kopiëren. 
 3. Voeg deze hyperlink toe aan het certificatiemerk op uw website. 
 4. Wanneer er op het beeldmerk geklikt wordt, is het certificaat direct zichtbaar.

Welke voordelen brengt het online gebruik van het beeldmerk met zich mee?

 • Bewaking van de authenticiteit van uw certificaat: Voor u als gecertificeerde organisatie betekent dit dat uw certificaat 24/7 online en real-time geverifieerd kan worden door uw klanten en overige relevante partijen.
 • Extra middel om uw certificering extern kenbaar te maken: Alle bezoekers van uw website die op het online beeldmerk klikken, krijgen meer informatie over uw certificering(en) en wat deze betekenen, ook zien zij alle gegevens die op uw certificaat staan. 

Welke certificatiebeeldmerken zijn niet via DNV verkrijgbaar?

1. BRC/IFS beeldmerken  

De beeldmerken van BRC en IFS mogen wij als certificerende instelling niet uitgeven. Het beheer van het BRC-beeldmerk valt onder de verantwoordelijkheid van de British Retail Consortium. U kunt een verzoek sturen naar enquiries@brcglobalstandards.com, vermeldt hierin uw BRC-registratiecode, deze vindt u op uw BRC-certificaat. Het IFS-beeldmerk is verkrijgbaar door in te loggen via de IFS Audit Portal. Deze login gegevens ontvangt u samen met uw IFS-certificaat.

2. Beeldmerk GMP+ International 

Voor het downloaden van de beeldmerken van GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+. Hier vindt u naast de GMP+ beeldmerken ook de richtlijnen voor het gebruik van deze beeldmerken. 

3. Beeldmerken voor Blik op Werk & PSO 

Omdat de certificaten van deze normen niet door DNV worden uitgegeven, maar door de stichtingen, zijn de beeldmerken niet via DNV verkrijgbaar. Voor vragen kunt u terecht bij onze afdeling marketing & communicatie via MarCom@dnv.com.