Voedselveiligheid

Binnen voedselketens moet elke link met zorg behandeld worden. Van primaire productie tot transport, inclusief supply chain management en traceerbaarheid.

Voedselveiligheid en duurzaamheid kunnen alleen verzekerd worden door een systematische aanpak en een goed beheerde en transparante logistieke keten. Met onafhankelijke certificatie van uw managementsysteem laat u aan uw stakeholders zien dat u er alles aan doet om voedselveiligheid te waarborgen.

Bij Global Food Safety Initiative (GFSI) erkende normen weet u dat uw certificaat door de gehele keten over de gehele wereld erkend wordt. Voor audits volgens de volgende GFSI-erkende normen kunt u terecht bij DNV:


FSSC 22000BRCGS Storage & Distribution
IFS FoodBRCGS Food
IFS LogisticsBRCGS Packaging

Wat kan DNV voor u betekenen?

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor certificering. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een documentatiebeoordeling en initiële audit met u in. De auditor of het auditteam met ervaring in de Food branche controleert met onze Risk Based Certification methode in hoeverre uw managementsysteem aan de normeisen voldoet. Heeft u het beoogde certificaat behaald? Dan blijft deze 3 jaar geldig. De auditor of het auditteam komt jaarlijks langs voor een periodieke audit.

Voordelen van certificering door DNV 

  • Pragmatische audits.
  • Een auditteam met kennis én ervaring binnen uw branche.
  • De auditoropleiding van DNV behoort tot de beste binnen onze branche.
  • We auditeren niet alleen op terkortkomingen, ook de positieve punten ziet u terug in de auditrapportage.

De volgende stap naar certificering