Het is nu tijd om dingen anders te doen. Toch?

Na de zomervakantie weer fris aan de start. Een eindsprint naar het laatste kwartaal. Of gaan we nu dingen anders doen?

Het is nu tijd om dingen anders te doen. Toch? Er staat een mooie na-zomerweek voor de deur. Met de vakantie voor de meesten weer achter ons, achterstanden hopelijk weggewerkt, is het tijd om de uitdagingen van het najaar aan te gaan. Of zelfs ook weer om de plannen voor volgend jaar concreet te maken.  

Maatschappelijk gezien zijn er grote uitdagingen; COVID, digitalisering, energie transitie, woningtekort, stikstofcrisis en ook nog een voortslepende regeringsformatie in Nederland. Ondertussen draait de economie in de meeste sectoren op volle toeren en is er een tekort aan materialen en ook vaak voldoende personeel. Het is een interessante mix aan externe factoren waar organisaties nu mee te maken hebben.    

Met al deze kansen (en risico’s) is het een natuurlijk moment om eens goed naar deze context te kijken. Wat is meer motiverend dan samen met het management, op basis van een goede externe analyse, de juiste doelstellingen te formuleren? Wellicht zelfs de ‘reden tot bestaan’ tegen het licht te houden, in het Engels de purpose, zodat de organisatie nu en in de toekomst relevant is voor haar klanten, medewerkers en andere stakeholders.  

Gezien de kansen en uitdagingen is het tijd om dingen nu anders te doen. Niet te blijven stilstaan te midden van deze veranderingen. Waar dat mogelijk is zelf ook het voortouw te nemen in bijvoorbeeld verduurzaming. Ten tijde van economische groei kan het makkelijker zijn om tijd en middelen vrij te maken om te investeren. En met de huidige personeelskrapte nog eens extra belangrijk om (jong) talent te kunnen aantrekken en te laten groeien.   

Laten we daar elkaar ook in uitdagen. Onze auditoren, trainers, verificateurs en inspecteurs staan klaar om u te helpen uw processen, producten en competenties te toetsen en met u mee te denken waar het accent (de focus) van een toetsing plaats kan vinden. Ook al zet u, bij wijze van spreken, het managementsysteem op z’n kop om dingen echt anders of nieuw te gaan doen, met een pragmatische blik denken we graag met u mee. Zodat  het DNV-certificaat laat zien dat uw processen op orde zijn, ook al bent u de dingen anders en slimmer gaan toen. En mochten er afwijkingen zijn, dan is dat niet erg, het wordt er toch weer beter van.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Normkennis en auditor trainingen

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm te implemeteren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Whitepapers

Download kosteloos onze whitepapers.

 

Klantenportaal

In ons klantenportaal kunt u o.a. beeldmerken downloaden, uw audit voorbereiden en prestatiebenchmarks maken

 

Lijst gecertificeerde organisaties

In deze lijst vindt u geldige certificaten voor managementsystemen, zowel op wereldwijd als lokaal niveau

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.