Overname van The Registrar Company door DNV

Met de overname breiden we onze certificerings- en trainingsdiensten uit voor kleine en middelgrote organisaties in Noord-Amerika.

Katy, TX, 5 juli 2022 – DNV, wereldwijde marktleider op het gebied van managementsysteemcertificering, is verheugd om aan te kondigen dat ze The Registrar Company (TRC) heeft overgenomen. TRC is een familiebedrijf dat certificerings- en trainingsdiensten verleent aan kleine en middelgrote organisaties in Noord-Amerika.

Met DNV’s internationale merkbekendheid en de merkbekendheid van TRC in Canada en de Verenigde Staten, komen de twee organisaties samen om het aanbod en de aanwezigheid in Noord-Amerika te versterken. De integratie van het familiebedrijf met DNV, zorgt voor sterke onafhankelijke zekerheid.

"We zijn erg enthousiast om onze krachten te bundelen met The Registrar Company. Dit markeert het begin van onze reis om te groeien in Noord-Amerika. Samen bouwen we aan vertrouwen dat is gebaseerd op onafhankelijkheid, technische expertise en een klantgerichte aanpak," zegt Barbara Frencia, CEO bij DNV -  Business Assurance.

De overname van TRC combineert uitstekende klantenservice met technische expertise, kwaliteit en integriteit. De overname versterkt het portfolio van DNV op het gebied van managementsystemen en de strategische impact op de industrie. Door de aanwezigheid van TRC in Canada en de Verenigde Staten, ontstaat een krachtige certificatie-instelling die de groei in heel Noord-Amerika stimuleert.

"Ik ben erg blij met de toetreding tot DNV", zegt Emily Delisle, CEO van The Registrar Company.  "Hierdoor kunnen we onze klanten de service blijven bieden die ze van ons gewend zijn, terwijl we kunnen uitbreiden met een groot wereldwijd aanbod van certificerings- en trainingsdiensten.”

De officiële aankondiging van de overname werd gedaan in Katy, Texas op dinsdag 5 juli 2022.

Over DNV

DNV is ‘s werelds leidende certificerings-instelling op het gebied van risicomanagement en kwaliteitszorg, actief in meer dan 100 landen. Of het nu gaat om het certificeren van een managementsysteem of van producten, het geven van een training, het beoordelen van een distributieketen of het beoordelen van digitale toepassingen, wij geven onze klanten en hun belanghebbenden het vertrouwen om belangrijke beslissingen te nemen. Wij zetten ons in om klanten te ondersteunen bij een transformatie en om de lange termijn doelstellingen op een duurzame wijze te realiseren en collectief bij te dragen tot de verwezenlijking van de VN-doelstellingen inzake duurzame ontwikkeling.

Website: www.dnv.be/certificering

Over The Registrar Company

The Registrar Company, Inc. (TRC) is opgericht in 1996 en geaccrediteerd door ANAB in 1997. TRC is een certificeringsinstelling in handen van een trotse familie die het belang van klantenservice begrijpt en innovatieve certificeringsdiensten voor managementsystemen met toegevoegde waarde aanbiedt. TRC bedient organisaties van elke omvang in heel Noord-Amerika. Onze klanten komen uit de particuliere sector, de non-profitsector en de overheidssector. Onze kantoren in Dallas, Texas en Guelph, Ontario, met meer dan 60 strategisch gevestigde auditors, stellen TRC in staat om overal in Noord-Amerika lokale certificatiediensten aan te bieden.

Website: www.theregistrarco.com/