Versterk uw managementsysteem met de online Self-Assessment Suite van DNV

DNV maakt het meten van uw normkennis en de gereedheid van uw managementsysteem toegankelijker.

Om uw bedrijfsdoelstellingen naar behoren te ondersteunen is een goed ontworpen en goed geïmplementeerd managementsysteem nodig dat continu wordt verbeterd. De online Self-Assessment Suite van DNV levert waardevolle inzichten op door uw kenniskloof te overbruggen en u te helpen bij het meten van uw normkennis van een gekozen norm en het evalueren van de feitelijke gereedheid van uw managementsysteem. De suite genereert op basis van de zelfevaluatie een rapport met kwantitatieve scores die duidelijk maken wat goed werkt en welke tekortkomingen verbetering behoeven.

De Self-Assessment Suite bestrijkt alle cruciale managementsysteemnormen, van kwaliteit en milieu tot voedselveiligheid. Deze suite is gebaseerd op de normkennis, auditexpertise en gegevens van onze deskundigen. U verwerft diepgaand inzicht in uw gereedheid en ontdekt waar u staat ten opzichte van de norm en op welke verbeteringen u uw inspanningen kunt richten.

“We zijn blij dat we onze klantgerichtheid kunnen bewijzen door onze klanten een efficiënte, gestructureerde aanpak te bieden ter voorbereiding op hun certificatie-audit(s). De Self-Assessment Suite is een effectief hulpmiddel om voor voortdurende verbetering te zorgen. Het is een instrument om kwantitatieve doelen voor specifieke gebieden te stellen en regelmatig de vooruitgang te meten. Daardoor kunt u de prestaties van uw managementsysteem voortdurend meten en verbeteren”, zegt Mauro Crippa, Market Intelligence Manager bij Business Assurance.

De zelfevaluatiesuite is ook ontwikkeld om individueel leren te ondersteunen. Klanten worden aangemoedigd het leerproces uit te breiden tot de werkvloer. Ze profiteren dan optimaal van de geautomatiseerde feedback van de tool en kunnen de resultaten van de evaluatie meteen naadloos in hun organisatie toepassen.

DNV spoort haar klanten aan om innovatief en vooruitstrevend te zijn. Of het nu gaat om trainingen en voorbereidingen voor uw eerste audit of om het verbeteren van uw managementsysteem en de instandhouding van uw certificering, ons uitgebreide aanbod omvat altijd onze technische experts, risicogerichte aanpak en digitale tools.

Vraag uw online self-assessment aan >