Food and beverage

ISO 28000 certificering - AEO

ISO 28000

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

ISO 28000 is de internationale norm voor veiligheidsmanagement voor de supply chain. Met een managementsysteem gecertificeerd volgens de ISO 28000 kunt u de veiligheid binnen de supply chain waarborgen.

Wat is ISO 28000?

De ISO 28000 standaard is ontwikkeld om de veiligheid binnen supply chains te kunnen waarborgen. De standaard specificeert veiligheidseisen voor de (multimodale) supply chain op het gebied van financiering, fabricage/productie, informatiemanagement en de voorzieningen voor inslag, uitslag (het picken & packen), opslag en overslag van goederen evenals het multimodale transport van goederen tussen (grensoverschrijdende) locaties.

Voordelen ISO 28000 – AEO certificering

  • Uw organisatie voldoet direct aan de AEO-richtlijnen, hierdoor zal uw AEO-aanvraag bij de douane versnellen. 
  • U kan beter optreden tegen criminaliteit zoals smokkel.
  • Een betere controle over de goederenstroom
  • Dankzij deze certificering wordt uw organisatie gezien als een betrouwbare partij binnen de logistieke keten
  • De doorvoer van goederen aan de grens wordt versnelt
  • U bespaart tijd en kosten door minder fysieke en documentaire douanecontroles 

Voor wie is de ISO 28000?

Deze standaard is van toepassing op zowel kleine en middelgrote organisaties als multinationals die actief zijn op het gebied van productie, dienstverlening, op overslag of transport in alle schakels van de internationale supply chain.

Wat kan DNV voor u betekenen? 

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor certificering. Gaat u akkoord met de offerte? Dan plannen we een documentatiebeoordeling en initiële audit met u in. De auditor of het auditteam met ervaring in uw branche controleert met onze Risk Based Certification methode in hoeverre uw managementsysteem aan de ISO 28000 eisen voldoet. Heeft u het ISO 28000 certificaat behaald? Dan blijft deze 3 jaar geldig. De auditor of het auditteam komt jaarlijks langs voor een periodieke audit.

Offerte button

De volgende stappen naar ISO 28000 certificatie

Download onze whitepapers

Is certificering nieuw voor uw organisatie? download de whitepaper 'In 10 stappen naar certificatie' en volg de tips van onze auditoren.

Wilt u meer informatie?

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

Dit vindt u misschien ook interessant: