Waarom kiezen voor DNV ?

Gedreven door ons doel “safeguarding life, property and the environment” helpt DNV bij het aanpakken van de uitdagingen en wereldwijde transformaties waarmee organisaties worden geconfronteerd. Het managen van risico’s, dat is de expertise van DNV.

DNV is internationaal één van de grootste certificatie instellingen met meer dan 70.000 uitgegeven systeem certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, voedselveiligheid, arbozorg & veiligheid. Talloze product, persoon en proces certificaten vergezellen wereldwijd geproduceerde componenten en systemen naar hun uiteindelijke bestemming

De unieke auditaanpak van DNV

Risk Based Certification is de unieke auditmethode van DNV. Het biedt u een breder perspectief om de kritische risico’s te identificeren die de doelstellingen van uw organisatie beïnvloeden. Risk Based Certification biedt u de mogelijkheid om meer uit uw audits te halen. 

Een vooruitstrevend klantenportaal 

Als klant van DNV profiteert u van ons klantenportaal Veracity, waarin verschillende digitale tools beschikbaar zijn. In ons klantenportaal heeft u direct inzicht in al uw auditgegevens, kunt u betrouwbare benchmarks opstellen en kunt u aandachtsgebieden identificeren die relevant zijn voor uw bedrijfstak of bedrijfstype.

Voordelen van certificering door DNV:

  • We hanteren een persoonlijke en oplossingsgerichte werkwijze waarbij uw organisatie centraal staat.
  • We werken uitsluitend met gespecialiseerde auditors met kennis en ervaring in uw branche.
  • Een “one stop shopping” concept: audits worden gecombineerd uitgevoerd door één auditteam. U bespaart hierdoor niet alleen tijd en geld, maar u bent er tevens van verzekerd dat alle systemen naadloos op elkaar aansluiten.
  • In uw auditrapportage vindt u niet alleen verbeterpunten, maar ziet u ook wat uw organisatie al goed doet.
  • Tijdens de audit focust de auditor op aandachtsgebieden die voor uw organisatie van belang zijn. De auditor blijft minimaal 3 jaar aan uw organisatie verbonden. 
  • De auditoropleiding die medewerkers van DNV krijgen behoort tot de beste binnen onze branche. Ze spreken uw taal en kennen de behoeftes, gewoontes en de markt waarin u werkzaam bent.
  • Tijdens de beoordeling van uw managementsysteem ligt de nadruk op functionaliteit en effectiviteit. Het gaat erom dat uw organisatie en uw klanten profiteren van een effectief en praktisch managementsysteem.

Wilt u meer informatie over de aanpak van DNV?

Of wilt u advies over welke certificering bij uw organisatie past? Neem gerust contact op met onze collega's op 03 206 65 30 of stuur ons een e-mail via dnv.certificationbelgium@dnv.com, dan nemen wij contact met u op.

Is certificering nieuw voor uw organisatie? 

Download de whitepaper “In 10 stappen naar certificatie” bereid uw organisatie voor en doe een van onze online Self-Assessments: zo komt u erachter of uw organisatie klaar is voor de beoogde certificering.

 

Wilt u een offerte aanvragen?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Normkennis en auditor trainingen

Leer uw managementsysteem volgens een specifieke norm te implemeteren en zelfstandig (interne) audits uit te voeren.

 

Nieuwsbrief

Ontvangt u onze nieuwsbrief al? Schrijf u in en ontvang ons nieuws en updates over certificering en trainingen.

 

Certificeringstraject

Hoe ziet het certificeringstraject eruit? Bekijk hier alle stappen.

 

Whitepapers

Download kosteloos onze whitepapers.

 

Klantenportaal

In ons klantenportaal kunt u o.a. beeldmerken downloaden, uw audit voorbereiden en prestatiebenchmarks maken

 

Lijst gecertificeerde organisaties

In deze lijst vindt u geldige certificaten voor managementsystemen, zowel op wereldwijd als lokaal niveau

 

Klantcases

Waarom deze klanten voor DNV kiezen.

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer mij