Trainingen van DNV

Onze praktische trainingen richten zich niet alleen op het uitbreiden van uw kennis, maar ook de praktische toepassing van de opgedane kennis. Dit geldt niet alleen voor de individuele deelnemer, maar voor de gehele organisatie en haar processen.

Onze trainingen worden gegeven door trainers met jarenlange auditervaring in diverse sectoren. Tijdens de trainingen geven zij praktische voorbeelden en bieden zij u de kans om te leren van andere organisaties die voor dezelfde uitdagingen staan als uw organisatie.

Tijdens iedere training delen onze trainers inzichten in de prestaties van managementsystemen gebaseerd op uitgebreide auditervaringen en -bevindingen. Dat in combinatie met onze benchmarktool Lumina geven wij u inzicht in prestaties van organisaties die vergelijkbaar zijn met uw organisatie. Lumina analyseert auditgegevens van ruim 70.000 DNV-klanten wereldwijd.

Voor auditoren bieden wij ook diverse trainingen. Deze trainingen zijn gericht op het verbeteren van de kwaliteiten van auditoren. Tijdens deze trainingen staan de fijne kneepjes van het auditvak centraal, zoals: het begrijpen en toepassen van wettelijke normen en het identificeren van verbeterpunten voor uw organisatie. Naast kennis van de managementsystemen, benadrukken onze trainingen het belang van persoonlijke ontwikkeling en leiderschapsvaardigheden. Deze vaardigheden zijn cruciaal voor auditors om interne processen van organisaties effectief te beoordelen en te verbeteren.

 

Offerte aanvragen

Een voorstel ontvangen voor een in-company training?

 

Nieuwsbrief

Schrijf u hier in en ontvang de nieuwsbrief

 

Waarom DNV - training?

Lees de ervaringen van andere trainingsdeelnemers.

 

Whitepaper

Meer tips over normen? Download een van de vele whitepapers.

 

Trainingsaanbod - opleidingstrajecten

Bekijk het aanbod opleidingstrajecten.

 

Algemene voorwaarden

Download de algemene voorwaarden - training.

 

Certificering voor organisaties

Bekijk hier alle certificatienormen voor managementsystemen.

 

Klachtenprocedure

Bent u niet tevreden? Laat het ons horen