Verbetering door middel van bewustzijn

Met de inzichten van Lumina™ kunt u heel gemakkelijk identificeren en prioriteren welke onderdelen van het managementsysteem verbeterd kunnen worden. U kunt hiermee de prestaties van uw organisatie verbeteren, wat helpt bij het behalen van een concurrentievoordeel.  

De 5 belangrijkste voordelen van Lumina:

1) Verbeteringstrajecten vinden

Met Lumina kunnen managers nét een stap verder gaan dan alleen certificering, doordat ze de oorzaken van problemen kunnen opsporen, kunnen ze dit probleem direct aanpakken en verbeteren.

2) Besluitvorming ondersteunen

De analyse die Lumina uitvoert omvat alle onderdelen van het managementsysteem. Lumina vergelijkt de prestaties binnen en buiten uw organisatie, met deze informatie kunt u snel beslissen welke processen u wilt verbeteren.

3) Investeringen prioriteren

Dankzij Lumina kunnen managers op basis van een unieke, uitvoerige benchmarkanalyse van solide data voorrang geven aan doelmatige investeringen.

4) Duurzame bedrijfsprestaties mogelijk maken

Met Lumina kunnen organisaties de prestaties van hun managementsysteem direct meten en de resultaten over langere tijd monitoren. Hierdoor kunnen beslissers gemakkelijker de steun van stakeholders binnen hun organisatie verwerven. Met de benchmarks van Lumina kunt u beslissingen nemen die op termijn duurzame bedrijfsprestaties creëren en een concurrentievoordeel opleveren.

5) Inzichten op maat

Alle rapporten van Lumina kunnen vanuit meerdere perspectieven speciaal worden toegesneden op uw wensen en behoeften. De rapporten kunnen worden gebaseerd op uw bedrijfstak, bedrijfsgrootte en land, of op een specifieke sector, regio en prestatiedoelstelling.