DNV.BE

Waarom DNV GL?

"Safeguarding life, property and the environment” is de missie van DNV GL. Het managen van risico’s is de specifieke expertise van DNV GL.

Business Assurance - DNV GL

Contacteer ons:

DNV GL is internationaal één van de grootste certificatie instellingen met meer dan 70.000 uitgegeven systeem certificaten op het gebied van kwaliteit, milieu, voedselveiligheid, arbozorg & veiligheid . Talloze product, persoon en proces certificaten vergezellen wereldwijd geproduceerde componenten en systemen naar hun uiteindelijke bestemming

• Door ons wereldwijde netwerk met meer dan 300 kantoren over heel de wereld zijn wij in staat onze diensten/services door lokale medewerkers te laten uitvoeren. Hiermee voorkomen we eventuele taal of cultuur problemen.

• De unieke werkwijze van DNV GL Risk Based Certification®.

• DNV GL werkt uitsluitend met gespecialiseerde auditors die bekend zijn met de specifieke problematiek van uw branche.

• We bieden een "one stop shopping" concept aan zodat u niet voor elke dienst verschillende certificerende instanties hoeft te kiezen. De audits worden gecombineerd uitgevoerd door één team. Hiermee bespaart u niet alleen tijd en geld, maar u bent er tevens van verzekerd dat alle systemen naadloos op elkaar aansluiten.

• DNV GL is actief met het ontwikkelen van nieuwe internationale standaarden zoals onder andere de internationale standaard OHSAS 18001 en de SA 8000 (Social Accountability Standaard).

• Na de audit ontvangt u een rapportage waarin verbeterpunten, gericht op uw specifieke bedrijfssituatie, worden aangereikt.

• DNV GL legt de nadruk bij de beoordeling van uw managementsysteem op functionaliteit en effectiviteit. Het gaat er immers om dat uw klanten, uw organisatie en uw medewerkers profiteren van een effectief en praktisch managementsysteem.

*Risk Based Certification is een geregistreerd handelsmerknaam van DNV GL AS.

Contacteer ons:

Hoe kunnen we u helpen?

Contacteer ons