Food and beverage

ISO 9001 - Kwaliteitsmanagement

ISO 9001

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

Toon uw engagement voor kwaliteit en klantenfocus.

Wat is ISO 9001?

  • ISO 9001 levert een model voor een kwaliteitssysteem dat zich focust op de effectiviteit van de bedrijfsprocessen om de gewenste resultaten te bereiken.
  • De norm stimuleert de aanvaarding van een procesaanpak die de vereisten, toegevoegde waarde, prestaties en effectiviteit van de processen en continue verbetering benadrukt door objectieve metingen.
  • Vorige versies van ISO 9001 waren eerder gericht op de process-industrieen vereisten uitgebreide systeem documentatie. De huidige versie, ISO 9001:2015, is meer algemeen en kan op alle soorten organisaties worden toegepast, onafhankelijk van type, grootte en soort producten en/of diensten die worden geleverd. 

Vraag vrijblijvend een offerte op voor ISO 9001 certificering

Offerte button 

Download de handleiding ISO 9001:2015

Wilt u aan de slag met de nieuwe ISO 9001:2015? Maak gebruik van deze handleiding, per hoofdstuk leest u wat er van uw organisatie wordt verwacht. Download deze handleiding ISO 9001:2015 hier.

Button whitepaper download

Waarom is certificatie goed voor mijn bedrijf? 

Certificeren tegen de ISO 9001 norm toont aan potentiële klanten dat uw bedrijf aan hun vereisten en noden tegemoet kan komen. Dat leidt tot:

  • Groter klantenvertrouwen en –tevredenheid, wat naar meer business voor uw bedrijf kan leiden
  • Een belangrijk competitief voordeel omdat steeds meer bedrijven certificatie van de managementsystemen van hun leveranciers en onderaannemers vereisen om met hen in zee te kunnen gaan.
  • Door een onafhankelijke beoordeling en certificatie van uw kwaliteitsmanagementsysteem door DNV toont u duidelijk aan de markt dat u een effectief kwaliteitsmanagement systeem in uw organisatie heeft.

Stappenplan naar ISO 9001 certificering

Wilt u starten met ISO 9001 certificering? Download de 'Whitepaper in 10 stappen naar certificatie' als PDF-bestand.

Wat zijn mijn volgende stappen? 

Om het certificaat te kunnen behalen, moet u een effectief kwaliteitsmanagementsysteem implementeren volgens de vereisten van de norm. Wij zijn een geaccrediteerde certificatie-instelling en kunnen relevante opleiding en ISO 9001 certificatie diensten leveren. 

Contacteer ons:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 03 206 65 30

Dit vindt u misschien ook interessant: